Fredag 9 oktober..

Fy fasiken vad trött jag är. Satt nästan och somna vid datorn innan haha.. Har ju haft fullt upp denna veckan. I onsdags var jag ju på studiebesök. Sen gjorde man inte så mycket mer den dagen. I torsdags var det plugg dag. Fick iaf 2 arbeten klara och dom blev godkända med så det var skönt. Idag har jag varit igång hela dagen med. Åkte till skolan 8 i morse hade seminarium och sen intro till nästa kurs. Var också och pratade om min praktik, eftersom det går så dåliga bussar så kan jag inte jobba kväll. Så nu hoppas jag att jag får på vårdcentralen, annars kan jag typ skita på utbildningen.
Var klar vid 12 och missade tåget till stan så gick runder lite i ystad men hitta inget kul. Åkte in till stan vid 13. gick till bibblan och bokade en bok jag måste låna. Sen in på lindex köpte lite smink puder, mascara och nytt nagellack. Blev även en ny västa hehe..
Sen in en runda på bokhandlen köpte 2 nya böcker. John Ajvide Lindqvist - Låt den rätta komma in och Stephenie Meyer - Om jag kunde drömma.
Sen upp till coop och storhandla hehe tur man har en papps som kan komma och hämta en fan palla knappt gå utt på parkeringen så tungt allt va :P
Nej nu får de nog snart bli sängen..

Natti natti

Tisdag 6 oktober

Ja i går va jag då inne i stan och gjorde grupparbete med J. Vi var först på kommunhuset hämta massa information. Sen satt vi på bibblan och pluggade. Efteråt gick jag upp en sväng till mamma drack kaffe och snacka skit. Sen hem och fortsatte plugga.
Idag gick man upp kl 6 JA kl 6. För vi skulle på vårdmässa på lundssjukhus. Så åkte med J dit. Men de va helt sjukt. Alltså i vårt papper står det att vi skulle dit för att göra praktiska övningar MEN det va alltså en öppen vårdmässa för typ alla tydligen. sjukt mycket folt trängsel och grejer. OCH det va inget praktiskt, vi fick ett papper med massa frågor på som vi skulle svara på. Så fanns det olika stationer där det satt folk tex sjuksköterskor och undersköterdkor som då berättade om deras jobb. Intressant kanske men va fan skulle vi där och göra igentligen?? Hade ju inte direkt med vår omvårdnadskurs att göra. SJukt irri orka åka så långt för en timmes trängsel? nej tack.
Nej nu blir de nog snart sängen.
Natti natti



Gomorgon vecka 41

Gomorgon Gomorgon. Ja då var det nyy vecka och man har massor att göra.
Måndag Idag - Ska snart åka in till stan träffa J för skolarbeten.
Tisdag - Åka till lunds sjukhus med skolan.
Onsdag - Träffa J för skolarbeten + studiebesök.
Torsdag - Plugg
Fredag - Skolan redovisning. + Intro till nästa kurs.
Lördag - Bara ta det lugnt
Söndag - Bara ta det lugnt.

Övrigt - Skicka brev till csn - Ringa vetrenär.

Ungefär så här ser min vecka ut. Som sagt får nog ringa vet. Sago har något konstigt sår på ben som det kommer blod o vätska från!? Hoppas det blir bättre.
Nej nu ska jag fixa mig och in till stan.
Ha en bra dag..


Dagen..

Idag har man fått rätt mycket gjort.
1. Gjorde klart mitt arbete.
2. Ringde och fixade studiebesök till nästa vecka.
3. Sen skrev jag arbetet på datorn och skickade in det.
4. Gjorde lite förberedelser inför ett grupparbete.
5. Gick och handlade trodde jag skulle hinna innan det började regna, jo eller hur haha det ösregnade så in i bubbblan.
6. Lagade middag.
7. Städat - dammsugat och torkat golv.
8. Kollade på hockey med, köpte matchen via nätet. Malmö - Växjö 7-3 wii
9. Har precis kollat klart på film Bourne identity.

Så nu är man väldigt trött. Tror det är dax för sängen. Nya tag i morgon, eller kanske en lugn dag hehe känns nästan som det iatället.

Natti natti

1 oktober..

Japp idag är det redan den 1a oktober. tycker tiden gått så fort. Idag har jag änsålänge bara suttit med kaffekoppen och tagit det lugnt. Regnat har det gjort menser ut att ha slutat nu. Snart skah jag ta mig en härlig dusch sen ska jag vara dutti. Skolarbeten ska fixas ringa några samtal.

Ha en bra dag..

RSS 2.0