Nya hårfärgen..

    
Före                                         Efter

Ja som syns så blev det mörkare. Och jag blev mycket nöjd =)




Fick ju paket..

Hejsan. Ja jag fick ju ett packet från HM igår också. Massa nya kläder =)

    

En Tjock tröja riktigt mjuk o härlig och en randig tröja.

         

En lång cardigan - Ett linne och en top - Och söta hotpants =)

    

En ny jacka - Nu är jag redo för vintern :P

Köpte ett par jeans med men måste haft hjärnsläpp eller något när jag valde storlek för dom var ju hus STORA som hellst. haha jaja får skicka tillbaka dom och byta. Om jag nu förstår hur man gör!?
Nej dax för att göra lite nytta här..


Saknar dig ♥

Shoppingen på Lindex..

    
En kort cardigan       En superfin skjorta

    
Ett par leggins                    2 kortare kjolar


Mycket nöjd med mina köp =)
Ska nog komma till användning hehe


Sago..

       ♥      

Världens sötttttttaste =)

Shopping i stan..

Ja jag åkte in till stan i morse, vid 10 tiden. Var inne på Lindex och sen gick jag till coop. Åkte hem igen vid 12. Sen satt man tog det lugnt drack kaffe. Just nu håller jag på att tvätta. Men snart dax för mat. Sen ska jag färga håret =) och kolla på simning.  Usch.. Är så trött orkar inte skriva mera.. Skriver kanske mer sen.





Min nya hårfärg Ljus Guldbrun. Ska nog bli bra.

Trött..

Ja för det är jag trött trött trött.. Dagen börja med lite slö hehe ja jag vet jag är lite trög startad. :P Men sen kom jag igång och pluggade lite. Gjorde klart ett arbete, ska bara skriva det på datorn och skicka in det. Sen blev det lite städning. Bort med mattorna och dammsugat och torkat golv.

Nu: Kaffe och tittar på friidrott.
Sen: Diska o bli ännu mer trött
Senare: Ta en härlig dusch.
Sensenare: Skriva mitt arbete på datorn om jag orkar. Annars bara lite tv och hoppas på att få prata med älskling?! Och kanske lite planering inför en sak hehe min hemighet, Jag vet att jag kan klara det bara jag ger mig fan på det. Jag menar jag förlorar inget på det. Och det är klart jag klarar det. Men det är ett tag till.




Läst!

Nummer: 8
Titel: Storasyster ser dig
Författare: Hanna Hellquist
Betyg: 3/5
Kommentar: En 3a i betyg men  en ganska rolig bok, man fick sig några skratt.

Om:
Hanna Hellquist är med sina 25 år DAGENS NYHETERS yngsta kåsör och har på kort tid skaffat sig en stor läsekrets av inte minst unga människor, som annars inte så ofta läser kåserier. På ljudboken som omfattar ett fyrtiotal kåserier från DN, får vi följa Hanna till Paris, arbetsförmedlingen och den värmländska landsbygden och dessutom följa Hanna inte helt oproblematiska förhållande till feminismen, männen och kärleken. Hennes kvicka begåvning tillsammans med en talang för det självutlämnande gör henne enastående.

Godkänd!

Ja mitt skolarbete jag skickadein blev godkänt. Så nu är jag klar med den kursen också, blev godkänd i kursen. =) Stolt. hehe Så nu är jag klar med Data, Näringslära och Etik. Och nu har jag börjat med Omvårdnad. Det är en lite större kurs. Men det ska nog gå bra känns bra iaf =) Måste bara ta tag i och börja läsa boken som vi ska läsa i denna kurs. Men det verkar vara en bra bok. Kanske börjar med något arbete idag med.

Kärlek ♥


Rik = Fattig

Fick pengar idag =) Trodde inte dom redan skulle komma. Men fick lite räckningar betalda iaf. Duktigt :P Sen så shoppa jag lite med haha jaja jag vet shoooppppoooholic varning. Så de kommer välla om en vecka cirkus om det inte blir förseningar som det brukar bli. suck. Men jag lägtar hehe.
Har man annars hittat på med idag då? Inte så mycket ingen bra dag idag heller suck. Men men. Tankarna bara yrar. Så jobbigt när man vill något så mycket, men att det ändå känns så fel. Jag menar vad gör man då? Vad väljer man? Jag blir helt störd.


Vad betyder tid? Vad är tid? Förtidigt, Försent - Vad menas med det? Kan man någonsin vara säker på något?
Hur vet man att man väljer rätt?

♥ ♥ ♥

Dagen..

Ja vad har man hittat på med? Inte så mycket sov länge idag, hade väldigt svår att somna igår. Sen har man välla inte varit på topp humör idag vet inte vad det är men känns inte så bra =/ Aja de ordnar sig nog får jag hoppas. Jag har iaf pluggat lite idag. Sommarlovet är ju slut nu suck hehe. Men har ingen lektion på 2 veckor =) Fast jag har ju inte så mycket lektioner ändå. Jag läser ju hemma så är ju bara i skolan ibland, på intro och diskutioner och så. Men idag gjorde jag iaf klart ett arbete som jag skickade in och sen började jag på ett till som nästan blev klart, gör kanske resten i morgon.

Just nu sitter jag och kollar på dexter sen blir det harpers island. Sen sängen.
Natti natti


Färdig läst..

Nummer: 7
Titel: Ett minne för livet
Författare: Kristina Fröling
Betyg: 3/5
Kommentar: Intressant men inte så bra läsning.

En bok om alzheimers sjukdom. I Ett minne för livet finns berättelser om möten med människor som lever med eller nära sjukdomen. Den innehåller också en faktadel som förklarar vad som händer i hjärnan när minnet sviker och en sammanfattning av dagens forskning.


Nya böcker.

Ja just det jag var och hämtade ut packet i måndags med. med 5 nya böcker =)



Stieg Larsson - Flickan som lekte med elden
Stieg Larsson - Luftslottet som sprängdes
Leif GW Persson - Mellan sommarens längtan och vinterns köld
Leif GW Persson - En annan tid ett annat liv
Ulla-carin Lindquist - Routan åror
( Denna ska läsas till skolan)


Kiviksmarknad..

       

Ja tänkte bara visa vad som köptes på kiviks.
Lite dåliga bilder men de syns iaf vad det är =)

Veckan..

Veckan har bara varit mysig. =) Va i stan i måndags och hämtade Älskling. Vi möte upp mamms och gick till hamnen och åt glass. Sen åkte vi bara hem. Hade bara massa mys. Sen i Onsdags åkte vi till kiviksmarknad med mamms. Det va trevligt förutom lite ösregn hehe. Blev lite shoppat med. Jag köpte en väska och marknadsnogaut och lite kyssebär. Fick ett par örhängen av mamms med för hon köpte 3 par. Sen köpte jag massa strumpor till papps med haha 20 par, han behövde de. och lite godis till han. Älskling köpte massa grädbullar jag fick en haha sen åt han resten själv :P

Sen gjorde vi inte mycket mer i veckan. Han åkte hem i fredags. Så va inne i stan ochlämnade han vid tåget. Sen gick jag och mamma och åt på räckan igen. Haha han sa till och med hej igen till oss när vi kom. precis som vi va stammisar :P Jag blev så mätt så orka inte göra något på hela kvällen. Kändes som jag skulle spricka. haha.

Idag händer välla inte så mycket. Skulle behöva börja plugga lite. Sommarlovet slut på måndag ju. Men har inga lektioner dom 2 första veckorna. men har lite att göra iaf. Några arbeten och sen en bok som ska läsas. Så får välla börja ta tag i det snart.

Saknar min Älskling så mycket. Hoppas han åker ner snart igen.

Älskar dig ♥

Film.

Ja jag har precis sett film. The contract. Ganska bra film, hände inte så mycket kanske. Men den gick att se iaf. Snart blir det nog sängen. Upp i rimlig tid i morgon. För min Älskling kommer i morgon =) ♥ Har längtat så mycket. Är några veckor sedan jag träffade honom. Så det kommer bara bli massa mys hela veckan hihi.

Nej om man skulle gå lägga sig kanske. Natti natti


Älskar dig så mycket T ♥

Ljudböcker..

Jag ska testa en ny sida. där man kan lyssna på ljudböcker. Se om det är något. Har lyssnat lite, men det är nog inte riktigt min grej. Men man vänjer sik kanske!? Ska iaf testa det en månad och lyssna på några. Sen får man se.

Sidan är iaf www.storytel.se om någon vill testa.

Läst klart.

Nr 6.
Jag läste klart Harry Potter och den flammande bägaren idag. Det är den fjärde boken i samlingen. Jag gillar dessa böckerna rätt bra faktiskt. Betyg - 4/5

Jag har precis börjat skriva ner och betygsätta böcker jag läser. Finns en rätt bra sida där man kan kolla vad andra tycker om böcker och vad dom betygsatt. www.boktipset.se

Andra böcker jag läst sista tiden:

Nr. 3-5 - Harry Potter 1-3 Betyg - 4/5
Som sagt gillar jag dessa böcker rätt bra.

Nr. 2 - Kristina Hansson - Bakom stängda dörrar Betyg - 5/5
En sann historia om en 14 åri flicka som är sin pappas flickhustru. Hon föder honom 2 barn. Detta pågick i fyra år. Ingen såg vad som pågick!?

Nr. 1 - Henning mankell - Innan frosten Betyg - 5/5
Väldigt bra bok tyckte jag. Men får säga att man bör nog se filmen innan man läser boken. Jag läste boken först och jag hade lite svårt att följa med i filmen sen.

Gomorgon.

ja idag är man uppe tidigt. Varför? Vakna vi 7 låg kvar en stund i sängen. Har till och med orkat få i mig lite frukost. Inte illa det. Vad ska man hitta på med idag då? Hrm.. Aja vi får se vad som händer..




Städning..

ja idag har man varigt lite duktig och städat, plockat undan och dammsuget och tvättat golv. just nu sitter jag och kollar lite friidrott och sms med älskling =) Funderar lite på att kolla någon film kanske? Är det nått på tv kanske. aja får se vad jag gör. är lite trött idag så blir kanske sägen tidigt.




Min Älsklingar..

  Mina söta älsklingar =)
Hugo


Sago



Film.

Jag hade lite tråkigt innan så jag la mig och kollade på film. Oceans twelve. Bara för att sen efter filmen se att den gick på tv haha :P Aja så kan de va. Men gillade den rätt rolig ibland. Bra för att man inte vet hur det är den går inte direkt att förutse. Men nu är det dax för serie på tv4 Harpers island.





Paket..

Ja jag var och hämtade paket på posten idag =) Love it. Alltid lika kul få nya saker..Allt är köpt på hm.

             
Linne och hotpants    -     Linne med mysbyxa

Gårdagen.

ja igår åkte jag in till stan vid 11 tiden. gick och åt frukost med mamma på pedersen. sen en snabbrunda på stan för mamma skulle handla några saker. Sen stack vi bort till campingen och mammas tält, varmt som bara den va det också, så vi tänkte ta ett dopp i havet, haha vi kom till knäna typ hihi shit va kallt de va. så vi struntade i det och gick upp till tältet igen och satt där och solade o så. sen på eftermiddagen gick vi till räckan och åt middag =) mm räkor så gottt.

seeen vet ni vad jävla skit, fick jag nått utslag på benen. båda benen från baklår ända ner på fötter. sinnnnes. hoppas de bara något värme utslag eller så..

Nej nu ska jag dricka mitt kaffe.



Mer sol..

japps har solar idag med, men riktigt varmt så blev inte så länge.
wii min älskling kommer snart hit om en vecka cirkus. =) Längtar så massa efter dig.
Han har satt massa tankar i skallen på maj med hehe (skyller på honom) Så ja vi får se vad som händer efter sommaren. =) Hade velat iaf..
Just nu är de kaffe som gäller. sen? Film kanske? Ska iaf se den dära nya serien på 4an i kväll harpers island.
Imorgon stranden? aja får se..

pussen

RSS 2.0