stress..

Japp det är vad jag känner just nu. känns som man ska gå under. skolarbeten, studiebesök, grupparbeten. och inte lång tid på mig heller. Aldrig mer säger jag. Bättring måste ske. Lärt mig till nästa gång. Just nu jag är trött och fryser, hungrig är jag med. Lite vila och mat sen är det välla bara att sätta igång med lagarna igen. Har tröttnat på dessa lagar 1. man kommer aldrig ihåg dom ändå 2. måste dom vara kilometerlånga? 3. VA?


Godnatt..

Katastroffffff

Haha nej inte riktigt kanske. Satt och kollade igenom mina skolpapper idag. Kursen jag går just nu tar slut vecka 41. Hrm sen såg jag att nästa inte skulle börja föräns vecka 46. Tänkte hallå kan ju inte ha 4 veckor uppehåll mitt i allt. Haha ringde iaf skolan och dom va lika förvirrade som jag. Men vi ändrade på det iaf så nu är allt som det ska. Men det är ju konstigt man inte sett det innan. Va ju tur jag såg det nu så man hann att ändra på de.

Har precis suttit och gjort ett arbete till skolan, så nu ska jag skriva det på datorn och skicka in det..

Ha en bra kväll..

4 Månader..

Ja idag är det faktiskt 4 månader sedan jag och älskling blev pojkvän/flickvän på riktigt. Det känns underbart. Jag är lycklig och glad. Han är fantastisk. Han är underbar. Vi har roligt och vi är kära. Det kan inte bli mycket bättre. =)

Älskar dig ♥


Nytt i Garderoben..

http://www.fabset.com/sandra?do=follow



Nytt i Garderob


Vecka 40

Redan ny vecka. Känns som tiden går så fort. Denna vecka har jag inget planerat alls. Men har ändå massor jag måste göra. Skolan - ett studiebesök att planera in, 2 grupparbeten måste fixas. och några arbeten som måste påbörjas. Så jag har att göra iaf. Men det ska nog gå bra.

Nej nu ska jag kolla på csi..


Veckan.

Oj vad dålig man är på att skriva. Fast har inte hänt så mycket i veckan och i helgen va älskling här så då hade jag ingen tid. Vad har man hittat på då. Inte så mycket pluggat en del typ varje dag. Städade lite med. I fredags åkte jag in till stan vid 3 tiden gick upp till mamma snacka lite. sen satt jag där vänta på att Älskling skulle komma vid 8. Shet vad kalllllt de va hemma hos henne haha fick låna lite kläder av henne höll ju på frysa ihjäl ju. Sen när han kom åkte vi hem och bara hade mys. Likaså Lördagen gjorde vi inte så mycket massa mys och så bara. Jag bakade scones till oss på kvällen med hihi gott. =) Sen åkte han hem söndag förmiddag, suck snyft sakna massa ju. Men men så är det när vi bor en bit frå varandra. Men de gör inget jag är ändå lyckligast.
Älskar dig ♥



Hihi mina Älskligar ligger myser i sängen (sover :P ) haha.

Vecka 39

Måndag - Pappa fyller år Grattis.
Tisdag - Inget planerat.
Onsdag - Inget planerat
Torsdag - Inget planerat
Fredag - Älskling kommer massa mys =)
Lördag - Mys mys mys mys mys mys =)
Söndag - Älskling åker hem igen snyft.

Inte så mycket planerat denna vecka. Men har ändå saker att göra. Plugga måste jag göra så det tar nog upp den mesta tiden denna vecka.. Och i helgen ska jag bara ha massa mys med min älskling då han äntligen kommer hit igen =)


Ha en bra vecka..


Helgen..

Har varit så trötthela helgen så har inte gjort något.. Fick iaf tvättat så nu har man strumpor igen hehe. Annars inte gjort nått alls.. Och nu hade jag tänkt gå lägga mig o sova. Hoppas vara lite piggare i morgon så man kanske kan få lite gjort.

Natti natti


17 sep..

Pluggat. Ja de ända nyttiga jag gjort idag. Blev nästan klar med ett arbete. Får välla göra resten i morgon. Annars är man trött som bara den och massa värk. Så funderar på att gå lägga sig sängen och kolla nån film kanske.




Saknar honom så mycket. Men som tur är kommer han nästa vecka =)

Kärlek ♥



Dagarna..

Jaha har man nu hittat på med dessa dagar då? Inte så mycket. I går var jag i skolan på möte, pratade om fortsatta studier efter att min usk utbildning är klar. shitt blev en jäkla massa kurser jag ska läsa. Allt för att komma upp i alla kurser och alla poäng som behövs. Men det gör inte så mycket trivs iaf på denna skola så allt ska nog gå bra. Hoppas bara att allt ska funka med vsn och så med. Men har iaf skivet upp alla kurser jag vill och ska gå så jag har 3 terminer planerade nu.
Tog en liten shopping runda i Ystad med. =) haha jag vet, varning shoppoholic.

Haha jakthund + igelkott = inte bra, med piggar på hela hunden.

Nej trött och mensvärk
Natti natti


Älskar dig så mycket ♥




Helgen..

Ja vad har man hittat på med? I fredags åkte jag in till stan, upp till moster och drack kaffe, mamms va där också. Sen gick vi hem till mamma drack ännu mer kaffe haha och spelade lite kort och snackade.. Syrran har tatuerat sig också mamma visade bild, man blir ju lite sugen faktiskt. Men jag har så svårt för att bestämma mig för vad just nu. Får kanske skissa på någon!?
Sen åkte man hem vid 4 tiden och kollade på hockey tv-pucken. Hrm annars inte mer där..
Lördag va de också hockey och kollade på en malmö match med.. Najs att de börjar igen nu. Första matchen på onsdag =).. Sen blev det 2 filmer med Dödligt vapen 1 och Saw 2. Båda bra filmer..
Idag har det med varit hockey hehe skåne va i final ju.. Men det sket sig men men..
uussh har varit så trött senaste dagarna. Får nog gå göra lite kaffe se om man vaknar till liv.
Ha de gött..






Veckan så här långt..

Jaha har man hittat på då.. Inte så mycket tagit det lugnt pluggat lite. Gjorde ett skolarbete häromdagen, har gjort ett idag med ska bara skriva det på datorn och skicka in det för att bli rättat sen har jag gjort alla arbeten i denna kursen har bara ett studiebesök kvar sen är den kursen omvårdnad klar.

Lite nytt till gadroben har det också blivit =)

     

Lite linnen och en tröja.. Blev även ny mössa och halsduk så nu är jag redo för kylan. Kan ju hoppas att den dröjer..

Har även köpt mitt första kit med scrapbook saker. Får välla se hur det blir med detta hehe..



Nej sitta här och surfa lite sen får de bli sängen o lite tv..



Kärlek ♥



Duktig..

Hehe japp det har jag varit idag igen. Mitt eget rum som blev attackerat idag. Har plockat ner det mesta från databord o allt annat. Dammtorkat, och kastat en massa. Dammsugat. Har ställt tillbax det mesta men har lite av allt papper o grejs kvar i sängen. Så det ska fixas snart. Har slängt ut en massa saker som jag haft här så nu är här massa plats på golvet ser helt tommt ut hehe.
Har precis kollat på hockey med. Sverige - Finland. En riktig skit match.
Nej ska fprtsätta här, sen blir det välla mat!?

See u..


Älskling ♥



Trött..

Har suttit och kollat på hockey och fotboll nu ikväll. Sverige förlorade i hockeyn, men vann i fotbollen vilket va bra. Nu är jag massa trött så tänkte gå och lägga mig.

Natti natti..



Testade glassen med, mycket god, vit choklad som jag älskar. =) Tummen upp.




Älskar dig hjärtat ♥



Staden.

Ja i morse åkte jag in till stan, satte mig på fiket och tog en bulle och kaffe. Sen gick jag in på lindex behövde nya bh´s Men det blev lite mer haha :P Sen upp till preem för att hämta ett paket med 2 nya skolböcker. Sen gick jag till coop och handlade behövde balsam och örontopps. Och sen kom papps och hämtade mig. så nu är jag hemma igen.

  

Sakerna från lindex en vit och en svart bh. ett par randiga leggings och ett par "nätiga" leggings och en väska behöver någon bättre till skolan hoppas denna funkar bra.

Sen mina skolböcker med över 300kr stycket. rååån. men men det är ju bra och ha hehe.



LÖRDAGSGODIS.
Japp sånt fick det bli med, polly och mars choklad. Köpte massa marsipan grejs till papps med han blev glad hehe =) Sen för första gången köpte jag en ben & jerry glass, tänkte att jag skulle testa den nu och se om den är värd sin peng. Köpte Baked Alaska - Vanlikglass med flödande virvlar av marshmallows och smaskiga isbjörnar av vit choklad. Låter iaf massa gott. Ser fram i mor det ikväll =)

Nej nu ska jag gå och vika tvätt..

Kärlek ♥


Paljettlegg..



Här är dom jag fick i paketet igår. najs. =)

Full rulle dag 2..

Japp det fortsatte med städ o fix idag..
• Men började morgonen lugnt med massa kaffe =)
• Vikt tvätt.
• Vardagsrum - dammsugat (bakom sofforna med) ooch torkat golv.
• Handlat och hämtat paket.
• Tvättat 2 maskiner till.
• Hallen - plockat och kastat, dammtorkat, dammsugat och torkat golv.
• Middag.
• Kök - plockat, torkat, dammsugat och torkat golv.
• Sett serie amazing race.
• Sett halva fotbollen sveriges damer förlorade mot norge, Kollade på friidrott.

Så nu blir det en lugn helg för min del hehe. Var ju och hämtade ett paket innan med ett par paljett leggings. Kan visa dom i morgn. Har suttit och spelat lite poker nu. Men börjar bli trött så funderar på att lägga mig i sängen.

Natti natti

Miss U ♥


Full rulle..

Ja idag har jag haft full rulle här hemma. Efter att papps åkte och jobbade vid 3 så har jag hunnit med rätt mycket.
• Jag har tvättat 3 maskiner.
• Storstädat badrumet - plockat undan o kastade en massa saker, torkat av,dammsugat, torkat golvet och tvättat badrumsmattorna.
• Tvättat löshåret så jag kan lägga undan de.
• Uppdaterat datorn 3 gånger och virus scannat den.
• Dammtorkat i vardagsrumet.
• Ätit midda.
• Spelat lite bingo på nätet =)
• Spelat på facebook :P
• Såg sista perioden i hockey Sverige - Ryssland, sverige vann i förlängning. (viste inte att det va idag älskling som sa de)
• vickt tvätt

phuu.. så har min eftermiddag kväll sätt ut. Just nu sitter jag och kollar på serie amazing race och väntar på tennis söderling ska spela. men när? känns som lite förseningar där.. Sitter och lyssnar på sagos mage som bubblar? ändå har han hur mycket mat som hällst aja..
nej tebx till serien..

♥♥

Helgen..

Fredags..
Då kom min Älskling, på kvällen. Vihade bara massa mys och kollade på tv.

Lördag..
Åkte vi till Köpenhamn med Mamma, Nicklas och Frida. Vi började med lite mat på Mc Donalds.

  
Mamma o Frida               Nisse..

Sen gick vi hela ströget ner till nyhamn, där vi satte oss och drack lite öl. Efter det skulle Nisse dra med oss till någon kyrka. Där man kunde gå upp ända upp i tornet. Ända upp i "knoppen". Jag kan ju säga att jag aldrig skulle gå upp där. Men Nisse och Frida gick upp, fast dom gick inte hela vägen haha.

 

Söndag..
Då var vi bara hemma och hade mys, kollade på en film på kvällen The wrestler, ganska bra.
Annars gjorde vi inte så mycket. Va lite datanördar :P



Sen åkte älskling hem på måndag morron för han skulle till skolan.. Suck saknar honom så mycket redan.

Älskar dig ♥


Nytt..



Ja lite nya kläder i gadroben.. Ett par svarta "orm" jeans. En lång tjock tröja. 2 nya pjamas linnen med tillhörande hotpants. Betty Boop =) Rosa och svart. Sen massa nya undies..

RSS 2.0