Försovmig..

hehe ja de gjorde jag igår, fick in o få upp papps till att köra mig till stan. Men jag hann med tåget iaf. Vi hade redovisning av arbetet i skolan. Sen va det hem igen. Gjorde inte så mycket mer igår.
Just nu sitter jag och dricker lite kaffe. Ska välla börja plugga lite nu så jag får kursen klar. Sen börja på nästa.

Hejsvejs

Skolan..

Japp idag var jag i skolan, hade into i den nya kursen. Så nu har man ännu mer att plugga hehe.. Men det ska nog gå bra. Så jag har varit borta hela dagen typ. Så trött just nu. Blir nog sängen tidigt idag. Ska ju upp till skolan i morron med..
Nej nu ska jag lyssna lite musik sen blir det sängen.

Natti natti

Kvällen..

Ja har fixat lite här, plockat undan och städat. Har precis kollat en film på 4an. Bandidas. Ganska bra lite rolig med. =) Nu ska jag gå och duscha sen blir det sängen och lite tv. Ska upp i morgon och åka till skolan. Har intro till nästa kurs som börjar nästa vecka. Fast jag inte börjar förän på eftermiddan så måste jag åka tidigt. hatar dessa dåliga busstider. Men men hinner med lite frukost på stan och så. =)

Natti natti


Stan...

Ja jag åkte in till stan i morse, var tvungen ta ut pengar till busskort, så man kommer till skolan i veckan. Gick upp till mamma en sväng med drack kaffe. Sen var jag och hämtade ett packet med böcker =) Och så var jag och köpte en litenn fläkt, jag vet lite sent nu kanske men här fortfarande varmt på nätterna, och eftersom jag inte klarar av att ha fönstret öppet på kvällar och nätter så var detta nog ett bra köp =)
Nej nu ska jag gå och göra lite nytta.. see u..




(hrm ja vad kan det vara i mitten :P hehe)
 4 st Leif GW Persson - Grisfesten, Profitörerna, Samhällsbärarna och Linda som i lundamordet.
Har fortfarande inte läst någon av hans böcker men hoppas dom är bra. Jag gillar ju deckare, poliser och sådant.

Haha...







Igår sorterade jag lite i underkäldes lådorna.
Och Hugo hittade en bh :P
Tur att det var en av dom som skulle kastas..

shopping..

Den senaste tidens shopping.



Ett par svarta All Stars converse.
Ett par ljusa jeansleggings.
En väska med lite fransdetalj.
Ett par svarta "orm mönstrade" leggings.
Ett par gråa strumpbyxor.

23 Augusti - Söndag

Nu har jag suttit här vid datorn och slöat ett tag, så nu väntar lite syslor. Måste plocka undan lite här inne, vika tvätten sen igår. Sen ska jag ta en härlig dusch, och efter det blir det välla lite friidrott samtidigt som jag ska kolla igenom lite skolgrejer. Har en vecka kvar på denna kursen så ska börja fixa på det sista som ska lämnas in.

Miss u ♥


22 Augusti - Lördag

Har man gjort idag då? Sov ganska länge idag kändes mycket skönt =) Sen har man tvättat en massa hade slut på strumpor så de behövdes verkligen.Annars har man inte gjort så mycket, kollat på friidrott nu ikväll. Har dock inte varigt några medaljer för sveriged del detta vm det är tråkigt.. men men bättre lycka nästa gång.
Något som är mycket bättre är att Älskling kommer hit nästa helg =) Längtar så mycket. Kommer ju bara kunna va helger nu eftersom han med har börjat plugga nu. Tråkigt men det ska nog gå bra ändå =)

Kärlek ♥

Stora bollar..



Hundarna fick vars en stor boll att äta, men Sago ville inte hehe han tyckte nog inte den var sårolig. Och Hugo kunde knappt hålla i den hehe :P

Godis..

Ja jag var så sugen på godis så var tvunen att gå och handla lite. Så nu ska jag dricka kaffe och äta godis o kolla på friidrott. hejaheja =)


18 Augusti - Plugg

Ja åkte in till stan för att möta upp Josefine på bibblan och göra ett grupparbete. Vi hade ganska kul iaf. Vi blev till och med klara ganska snabbt =)
Nu är det inte mycket kvar på denna kursen. Sen har jag bara 4 kurser kvar sen är jag klar med USK utbildningen. Sen får vi se vad jag ska göra efteråt.!?

17 Augusti - Krypen anfalller & BoOlsson..

Hade precis varit ute och hämtat posten och skulle gå in genom dörren igen och precis när jag skulle stänga dörren så är det något som ramlar rakt ner i tröjan, (ja mellan dom två.) jag får panik slänger iväg posten o i panik försöker skaka tröjan samtidigt som jag drar av den. Ja där står jag i hallen i bara bh och försöker försäkra mig om att krypet inte är kvar i tröjan eller i bhn. Kollar ner på golvet och vad ser jag jo en SPINDEL. Tar min toffel o slår tills där inte är något kvar av spindlen.
Sen körde jag och papps till BoOlsson han skulle köpa någon förlängningsladd, så vi passa på köppa massa sådant nödvändigt tvättmedel o massa sådant. Jag köpte en sladd som ska gå mellan datorn och tv. Hoppas de rätt och att jag nu förstår hur den funkar haha.
Kryp 2: Vi satt utanför BoOlsson och åt korv. Så kom det en geting o surra där helatiden, börjar få lite små panik. Vad händer inte sen jo den flyger typ rakt på mitt öra. ??? Jag flyger upp o bara skriker till papps att ta bort den.

Jag är inte rädd för kryp men spindlar och getingar är något jag absolut inte klarar av, och så blir jag attackerad av båda på samma dag. Vad gjorde jag för att förtjäna det?? buhu..


12-16 Augusti

Får väll skriva vad som hänt den senaste tiden. På onsdagen åkte jag till skolan hade en duskution där en timma. Sen skulle jag möta upp Älskling på stationen vid 1. Så jag tog en shoppingrunda i ystad, gick och fikade en kaffe och en socker bulle. =)
Sen var det massa militärnissar överallt. Stod och lyssnade en stund på deras orkester innan fikat med. Sen skulle de vara flyg uppvisning av ett JAS!? nere vid hamnen så jag gick dit och tänkte kolla. (va ändå precis innan Älskling skulle komma.) Hehe de va rätt häftigt se de så på nära håll.
Sen va Älskling här till söndag, en massa massa mys =) En av dagarna var vi ute och gick en långrunda med Hugo till stranden..


Hehe dom ser lite roliga ut på första bilden, mina 2 Älsklingar. =)
Sen har vi välla inte gjort så mycket, mamma kom drack kaffe och spelade lite kort på lördagen annars har vi bara haft mys och kollat tv och film. Saknar honom så mycket nu bara. snyft.

 Älskar dig så mycket ♥

Mamma..

Ja igår var jag i stan och hälsa på mamma. Satt och drack kaffe o diskuterade mad som behövdes till kalaset. Skulle jag vara kräsen eller? Nej jag tycker bara inte om allt :P Sen gjorde man inte så mycket mer igår.
Häder idag då? Nej inte så mycket heller. Har skickat pappa till att handla gott till mig som jag och älskling ska ha i morgon. Ja han kommer i morgon =) Jag längtar så mycket ♥
Nej om man skulle gå och vika tvätta!?


Pussen.

Nytt i Ipoden..



Beyoncé - Halo
T.I - Dead and gone
Cidinho - Rap das armas
Big ali - Hit that floor
Promoe - Svennebanan

Ett tag sen..

Ja det var ju ett tag sen jag skrev nu. Har inte riktigt haft ork eller tid eller lust. Men nu klagar folk så nu får jag välla se till att bättra mig :P Vad har hänt senaste tiden då? Inte så där jätte mycket haft en del plugg och varit i skolan. Annars har jag nog inte gjrt så där jätte mycket..
Nästa vecka kommer iaf Älskling =) Längtar en massa. Är ju ändå ett tag sen snyft. Men nu ska jag iaf få mysa med honom i HELA 5 dagar.. hihi.. ♥
Just nu håller jag på att tvätta och lyssnar på radio. Hehe jag har sån beslutsångest så jag lyssnar både på rix och nrj haha. Nej om man skulle fundera ut något att äta!?


Pussen ♥


RSS 2.0